16 technologia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
  AW 4TUG-1/2 prac.gastr.
AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
 
2 8:55- 9:40 AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
  AW 4TUG-1/2 prac.gastr.
AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
 
3 9:50-10:35 AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
  AW 4TUG-1/2 prac.gastr.
AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
AW 3TUG-2/2 prac.gastr.
4 10:50-11:35 AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
  AW 4TUG-1/2 prac.gastr.
AS 2TUG-2/2 prac.gastr.
AW 3TUG-2/2 prac.gastr.
5 11:45-12:30   AW 1TUG-1/2 prac.gastr.
    AW 3TUG-2/2 prac.gastr.
6 12:40-13:25   AW 1TUG-1/2 prac.gastr.
    AW 3TUG-2/2 prac.gastr.
7 13:30-14:15   AW 1TUG-1/2 prac.gastr.
    AW 3TUG-2/2 prac.gastr.
8 14:20-15:05   AW 1TUG-1/2 prac.gastr.
     
Obowiązuje od: 04 września 2017
Drukuj plan
wygenerowano 2017-09-03
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum