142 etchnologia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45       KT 3TUG zas.żywienia
 
2 8:55- 9:40       KT 4TUG org.pr.gast
AS 4TŻI-2/2 techn.przetw
3 9:50-10:35 KT 3TUG tech.gastro
AS 4TŻI-2/2 techn.przetw
AS 4TŻI-2/2 techn.przetw
KT 3TŻR-1/2 dz.gos.pr.sp
KT 4TUG org.pr.gast
4 10:50-11:35 KT 3TUG dział.gastr
AS 4TŻI-2/2 techn.przetw
AS 3TŻR-1/2 techn.przetw
KT 3TŻR-1/2 dz.gos.pr.sp
KT 2TUG tech.gastro
5 11:45-12:30 KT 2TUG dział.gastr
AS 2TŻR-2/2 przetw.spoż.
AS 3TŻR-1/2 techn.przetw
KT 2TUG zas.żywienia
KT 2TUG tech.gastro
6 12:40-13:25 KT 2TUG dział.gastr
AS 3TUG-2/2 prac.plan.ży
AS 3TŻR-1/2 techn.przetw
AS 3TUG-1/2 prac.obsł.kl
 
7 13:30-14:15 KT 2TUG bhp gastr.
AS 3TUG-2/2 prac.plan.ży
AS 2TŻR-2/2 przetw.spoż.
AS 3TUG-1/2 prac.obsł.kl
KT 1TUG tech.gastro
8 14:20-15:05     AS 2TŻR-2/2 przetw.spoż.
   
Obowiązuje od: 04 września 2017
Drukuj plan
wygenerowano 2017-09-03
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum